Algemeen Tuinonderhoud

Een perfecte tuin zonder onderhoud bestaat niet!


Klusjes in het huis die blijven liggen: we kennen het allemaal. Tijd is heel vaak het gebrek..Toch is het algemeen onderhoud van je tuin van groot belang. Het tijdig scheren en snoeien van de hagen of het maaien van het gras bijvoorbeeld, is als een jaarlijkse verjongingskuur en stimuleert de algemene levensduur.

Onze hoveniers zijn uitgerust met de nieuwste professionele materialen om jullie tuin op een snelle efficiënte manier weer piekfijn in orde te krijgen. Wij helpen jullie graag verder met het scheren, snoeien en vormen van hagen, maar ook het maaien van gras, vellen van bomen, het bestrijden van onkruid of bemesting.

Jij wil in de bloeiende zomerperiode een tuin met de perfecte uitstraling en alle geuren en kleuren ‘en plus’? Dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat de koude barre Winter geen kans krijgt om je tuin aan te tasten. Onze collega’s beschikken over de juiste expertise om ervoor te zorgen dat jullie tuin de winter trotseert!

Van zodra er weer plaats is voor de lente, blazen wij aan de hand van een voorjaarsonderhoud, nieuw leven in jullie groene plekje! Mmmmm, ruiken jullie de barbecue ook al?


Tuin aanleggen Tuin beplantenSnoeiwerken

Gazon maaien

Bosmaaien

Bemesting

Bladopkuis

Winterklaar maken

Voorjaarsonderhoud

Verticuteren

Hagen scheren

Onkruidbestrijding

Bomen snoeien

Reinigen opritten & terrassen