Tuinonderhoud Edegem

Professioneel tuinonderhoud in Edegem


Op een boogscheut van de grote binnenstad heb je de mooie bloeiende Antwerpse Zuidrand. Niet alleen een hele groene omgeving, maar ook de thuisbasis van Tuinen Dewit! Zijn jullie op zoek naar iemand in de buurt van Edegem die jullie tuin kan onderhouden?

Onze tuinaannemers en hoveniers zijn vlakbij en helpen jullie graag verder!


Algemeen tuinonderhoud


Klusjes in het huis die blijven liggen: we kennen het allemaal. Tijd is heel vaak het gebrek..Toch is het algemeen onderhoud van je tuin van groot belang. Het tijdig scheren en snoeien van de hagen of het maaien van het gras bijvoorbeeld, is als een jaarlijkse verjongingskuur en stimuleert de algemene levensduur.

Onze hoveniers zijn uitgerust met de nieuwste professionele materialen om jullie tuin op een snelle efficiënte manier weer piekfijn in orde te krijgen. Wij helpen jullie graag verder met het scheren, snoeien en vormen van hagen, maar ook het maaien van gras, vellen van bomen, het bestrijden van onkruid of bemesting.

Jij wil in de bloeiende zomerperiode een tuin met de perfecte uitstraling en alle geuren en kleuren ‘en plus’? Dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat de koude barre Winter geen kans krijgt om je tuin aan te tasten. Onze collega’s beschikken over de juiste expertise om ervoor te zorgen dat jullie tuin de winter trotseert!

Van zodra er weer plaats is voor de lente, blazen wij aan de hand van een voorjaarsonderhoud, nieuw leven in jullie groene plekje! Mmmmm, ruiken jullie de barbecue ook al?


Tuin aanleggen


Ook voor het aanleggen van je tuin kan je beroep doen op Tuinen Dewit.

We maken graag even kennis en luisteren naar jullie noden en wensen. Nadien vertalen we al jullie vereisten in een ontwerp dat aansluit bij jullie verwachtingen, aangevuld met onze ervaringen en de nodige ‘tips & tricks’ om een zo goed een efficiënt mogelijk plan op tafel te leggen.

Van zodra jullie je helemaal kunnen vinden in het ontwerp en onze agenda’s op elkaar zijn afgestemd, gaan wij aan de slag!


Tuin beplanten


Integendeel. Je tuin is de plaats waar je even kan ontsnappen aan de drukte, legendarische barbecues kan organiseren, voetballen met de kinderen of de plaats waar je gewoon eenvoudig kan genieten van het laatste streepje avondzon. Het is dus meer dan normaal dat je het belangrijk vindt dat je tuin er ‘pico bello’ uitziet.

Wij staan jullie graag bij met advies om jullie tuin te voorzien van de nodige geuren en kleuren. Planten, hagen, struiken, bloemen,… wij komen graag bij jullie langs om samen de mogelijkheden te bekijken.

Ps: ons uitnodigen op de eerstvolgende barbecue is geen verplichting, maar wij zeggen niet gauw nee.

Bekijk onze realisaties Contact opnemenSnoeiwerken

Gazon maaien

Bosmaaien

Bemesting

Bladopkuis

Winterklaar maken

Voorjaarsonderhoud

Verticuteren

Hagen scheren

Onkruidbestrijding

Bomen snoeien

Reinigen opritten & terrassen