Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud voor bedrijven, bedrijvenpark en KMO zones .


Je ontvangt regelmatig klanten of bezoekers op je kantoor? Wel, ‘no second chance to make a good first impression’! En net die 'first impression' begint van zodra je klanten de parking oprijden!

We kennen het ondernemersverhaal allemaal intussen. Je bent elke dag druk in de weer met je bedrijf te runnen, klantenbezoeken, vergaderingen, om nog maar van de administratie te zwijgen. Een dag duurt 24 uur en soms heb je nog het gevoel dat je tijd tekort komt. Je wil ten allen tijden de controle behouden en de touwtjes zelf in handen hebben, we begrijpen het!

Wij willen jullie toch graag ondersteunen!

Jij kent, zonder twijfel, je stiel als geen ander…Maar als het op het onderhouden van tuinen aankomt, dan kennen wij alle geheimen! Dus wat die ‘first impression’ betreft, laat die maar aan ons over!

Onze mensen zijn rasechte stielmannen. Kortom de ideale partner voor het onderhouden van jullie groen. Je kantoor bevindt zich in een KMO zone, een bedrijvenpark of staat vrij in een groene zone? No problem! Wij zijn uitgerust van alle nodige materialen om jullie plek op te frissen!


Tuin aanleggen voor bedrijven.


Jullie business boomt en zijn van plan om een eigen kantoor te bouwen? Vergeet dan zeker het groen niet! Ideaal om je personeel op tijd en stond tot rust te laten komen of een fris luchtje te laten scheppen in de tuin.

Jullie weten ons te vinden! We maken samen en plan en zorgen voor de perfecte uitstraling van jullie werkruimte.

Waarom? Wij zijn allesbehalve groentjes. Daarom!

Bekijk onze realisaties Contact opnemenTuinonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud bedrijvenpark

Tuinonderhoud KMO zone

Tuinonderhoud industriezone

Tuinonderhoud voor kmo's

Groen voor bedrijven

Groen voor KMO zone

Tuin aanleggen bedrijven

Tuin aanleggen bedrijvenpark